aboutus

Bedrijfsprofiel

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd specialiseert zich in automobielgaragemateriaal & autodelen. Wij dragen een waaier van professionele producten, zoals autoliften, bandwisselaars, wielstabilisatoren, remdraaibank, en andere automobieltestmateriaal en autodelen.

 

Onze fabriek behandelt een gebied van meer dan 20, 000 vierkantenmeters met bijgewerkte en high-tech productiefaciliteiten. Wij behandelen product

ontwikkeling, productie, en verkoop met de perfecte nazorgdienst die een totaal kapitaal van meer dan tien miljoen heeft.

 

vele jaren is ons bedrijf toegekend als „Onderneming met Hoge Reputatie“, „Onderneming met Hoog Krediet in Kwaliteit“, en „van het de Rangamerikaanse club van automobilisten van China Nationale Onderneming“. Bovendien die, wij hebben ISO9001 overgegaan, tegen het Internationale Systeem voor kwaliteitscontrole van 2000 voor authentiek wordt verklaard.

Geschiedenis

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd verstrekt altijd high-tech producten aan klanten, die duurzame kwaliteit, concurrerende prijs, de geschikte en professionele dienst kenmerken.
Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd wordt geconcentreerd op exportartikel en invoer. om kwaliteitscontrole te handhaven en klant te verbeteren ontwerpt het gemak, niet alleen ontwikkelt zich, en produceert maar ook werkt met andere gekwalificeerde fabrikanten samen door OEM/ODM. Ons Product is wereldwijd verscheept (Europa, Oost-Europa, het Noorden & Zuid-Amerika, Afrika, Australië, Midden-Oosten, Azië evenals diverse provincies in China).

 

Onze Opdracht

Betere kwaliteit, Betere prestaties!

Dienst

Online/Offline Technische ondersteuning

De Beschikbaarheid 100% van de dienstdelen

Vrije Software-upgrade

Professionele Winkelontwerp & Verbetering

Steun Technische Opleiding

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Michael
Tel. : +86 13917899438
Resterend aantal tekens(20/3000)